Smart industri

Hvordan forbedre produksjonsanlegget?

Produksjonsindustri er et energisluk, og bedre utnyttelse av lysene er et godt første skritt mot å redusere strømforbruket. Ved å bytte til smarte LED-lys slipper du å tenke på å skifte pærer de neste ti årene, og styringssystemer kan regulere bruken automatisk for videre besparelser på opptil 90 prosent. 

Det samme systemet kan kobles opp mot sensorer på produksjonsutstyr – noe du kan bruke for å øke effektiviteten drastisk.

Smartere produksjon med IIoT

Lys er den naturlige inngangen til å begynne med Industrial Internet of Things (IIoT) for industribygget ditt. Start med en fullstendig, digital oversikt over energibruken til lysene, og bygg ut med sensorer på hele produksjonslinjene dine etter hvert som du skalerer opp. Koble hele økosystemet sammen i en digital klone av bygningen, som du kan styre og overvåke på ett sted, med automatisk tilgang på data som tidligere var usynlig.

Økt innsikt, økt kontroll

Med styringssystemet fra SiteWorx får du data som hjelper deg med å optimalisere produksjonslinjene dine, og samtidig senke kostnadene. Vit nøyaktig hva som skjer i produksjonsanlegget til enhver tid.

  • Bruk avanserte strategier som «task tuning» og lagring av sollys for å optimalisere lysbruken.
  • Sikre varekvaliteten ved å monitorere luft, temperatur og produksjon.
  • Finn de eksakte utgiftene for ulike produksjonslinjer.
  • Oppdag hvilke soner av anlegget som brukes mindre enn du tror, og spar kostnader når de står tomme.
 

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.