Smart transport

Hvordan forbedre transportsfasilitetene?

Enten det er snakk om flyhangarer, bussterminaler eller parkeringsgarasjer, er det store besparelser å hente ved å oppgradere belysningen med LED-lys og smarte sensorer. Store arealer med stor takhøyde og ofte mye gjennomfart, gjør tradisjonelle lyspærer dårlig egnet. LED-lys kan dimmes automatisk ut fra hvordan området brukes, og varer lett i over ti år.

Utnytt mulighetene med IIoT

Lys er den naturlige inngangen til å begynne med Industrial Internet of Things (IIoT). Start med en fullstendig, digital oversikt over energibruken til lysene dine, og bygg ut med sensorer på ventilasjonsanlegg, produksjonsutstyr og kjøretøy etter hvert som du ønsker å skalere opp. Koble hele økosystemet sammen i en digital klone av bygningen, som du kan styre og overvåke på ett sted.

Økt innsikt, økt kontroll

Med styringssystemet fra SiteWorx får du data som hjelper deg med å optimalisere lageret, og samtidig senke kostnadene. Vit nøyaktig hva som skjer til enhver tid.

  • Bruk avanserte strategier som «task tuning» og lagring av sollys for å optimalisere lysbruken.
  • Forbedre arbeidsmiljøet ved å monitorere miljødata som luftkvalitet og temperatur.
  • Finn de eksakte utgiftene for ulike produksjonslinjer.
  • Oppdag hvilke soner som brukes mindre enn du tror, og spar kostnader når de står tomme.
 

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.