SiteWorx Styringssystem

Få full innsikt i energiforbruket ditt

Alle smarte LED-lys fra Light Efficient er koblet opp til et felles styringssystem (SiteWorx), som lar deg måle, validere og analysere strømforbruket ditt. Her kan du få en fullstendig heatmap av fasilitetene dine, så du kan tilpasse bruken av lysene for maksimal gevinst. Du kan lett overstyre automatikken ved inspeksjoner eller andre spesialtilfeller. Systemet sikrer deg fullt innsyn og full kontroll.

Følg opp alle prosesser automatisk

Styringssystemet SiteWorx er ikke bare ment for lys, men lar deg skape en komplett digital kopi av hele virksomheten din. Styr og overvåk alt fra vann og ventilasjon til produksjonsutstyr og utslipp gjennom samme system, med full innsikt i energibruk, avvik og mulige forbedringer. Det kutter ikke bare kostnader, men er et uvurderlig verktøy for deg med tilsynsansvar.

Alt dette måles via sensorer som automatisk rapporterer fortløpende til det overordnede systemet. Ved å unngå manuell inspeksjon og sporing, sparer du tid, øker produktiviteten og minimerer muligheten for menneskelige feil.

Styringssystemet SiteWorx Sense gir full kontroll.

Systemet består av tre applikasjoner: SiteWorx TuneSiteWorx Area og SiteWorx Sense

Få et forsprang på konkurrentene

LED-lys er for mange allerede gammelt nytt. Om vi ser på den globale trenden, er det tydelig at heldigitale styringssystemer er det neste store skrittet for lager, transport og produksjonsbedrifter. Ved å bruke lysene som inngang til å digitalisere hele virksomheten, kan du sørge for å ligge et hestehode foran konkurrentene dine innen det blir en selvfølge i Norge også.

 

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.