Smart lager

Hvordan forbedre lageret?

Lageret er et kritisk knutepunkt hvor mennesker, maskineri og prosesser må spille sammen. Tradisjonelt, statisk lys er lite egnet for store områder som brukes i forskjellig grad ut fra hva som skal plukkes. Skifte av pærer og annet vedlikehold er ofte både dyrt og tidkrevende. 

LED-lys varer i over ti år med daglig bruk. Da har vi ikke engang begynt å snakke om mulighetene du får med IIoT.

Gjør lageret smart

Lys er den naturlige inngangen til å begynne med Industrial Internet of Things (IIoT) for lageret. Start med en fullstendig, digital oversikt over energibruken til lysene dine, og bygg ut med sensorer på reoler, trucker og ventilasjonsanlegg etter hvert som du ønsker å skalere opp. Koble hele økosystemet sammen i en digital klone av lageret ditt, som du kan styre og overvåke på ett sted.

Økt innsikt, økt kontroll

Med styringssystemet fra SiteWorx får du data som hjelper deg med å optimalisere lageret, og samtidig senke kostnadene. Vit nøyaktig hva som skjer på lageret ditt til enhver tid.

  • Bruk avanserte strategier som «task tuning» og lagring av sollys for å optimalisere lysbruken.
  • Sikre varekvaliteten ved å monitorere miljødata som luftkvalitet og temperatur.
  • Finn de eksakte utgiftene for ulike produksjonslinjer.
  • Oppdag hvilke soner av lageret som brukes mindre enn du tror, og spar kostnader når de står tomme.

 

Les også: Tre ting du absolutt må vite før du kjøper LED til lageret

 

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.