Industribelysning:

Intelligent LED

100 % av lyset du trenger for 10 % av kostnadene

39 % av energikostnadene våre brukes til belysning. Å bytte fra tradisjonell belysning til LED sparer deg allerede for 50 % av lyskostnadene. Smart LED øker effektiviteten med ytterligere 30–40 % ved at lysene utstyres med sensorer som automatisk tilpasser seg den faktiske bruken av fasilitetene. Du kan altså drastisk kutte energibruken, uten at det går utover arbeidsmiljøet.

Våre produkter er levert av Digital Lumens – An OSRAM Business. Dette gjør at vi kan sikre kvalitet i alle ledd, og levere produkter som ligger på topp på både levetid og garantier. 

Snarveien til digitalisering

Smarte LED-lys er den perfekte inngangen til å digitalisere virksomheten. Når du installerer sensorer og kobler dem opp til et styringssystem, kan du samtidig bygge en fullstendig digital kopi av fasilitetene.

Slik fungerer våre systemer.

Vi leverer sensorer og styringssystemer som kan supplementere det meste av annet lys. Har du investert i et nytt belysningsanlegg uten styring? La oss hjelpe deg. Les om våre eksterne sensorer her.

Hva gjør LED intelligent?

Det som skiller intelligent LED fra tradisjonelle LED-armaturer er sensorene og systemene knyttet til armaturene. Light Efficient er en av få i det nordiske markedet om å levere systemer for smart lysstyring, og dermed levere intelligent LED. Det er ikke bare energieffektivt lys, men lys med energieffektiv atferd.

Energieffektiv adferd gir også lang levetid på armaturene. Dette er også bakgrunnen for at vi alltid har operert med markedsledende garantier på hardware. 

Dette gjør vårt system fleksibelt, effektivt og enkelt. 

Våre intelligente LED-armaturer

RLE intelligent high bay LED-armatur

Med utskiftbar smartsensor og Bluetooth®-teknologi sørger RLE for avansert belysningskontroll som gir store energibesparelser, åpner opp for nye IIoT-applikasjoner, og gir brukerne mulighet til å enklere og rimeligere opprettholde full kontroll over hele lokalet. Armaturen er beregnet for store takhøyder.

Lumenverdi: 18 000–60 000 lm
Lysutbytte: Opptil 140 lm/W
Miljø: IP66 (kun innendørs bruk)
Driftstemperatur: -40–65°C
Optikk: Smal, bred, bred/glass, smal/glass
Nødbelysning: Battery Backup (valgfritt)
Garanti: 10 år

CLE intelligent LED-armatur

Med enestående ytelse og pålitelighet på tvers av et bredt spekter av industrielle og kommersielle lokaler, er armaturen et energieffektivt og kostnadseffektivt alternativ til uintelligent LED, lysstoffrør og HID-armaturer.

Lumenverdi: 10 600–46 843 lm
Lysutbytte: Opptil 159 lm/W
Miljø: UL Fuktig
Driftstemperatur: -20–50°C
Optikk: Bred/diffus, bred/klar, lineær
Nødbelysning: Battery Backup (valgfritt)
Garanti: 10 år

LLE intelligent low bay LED-armatur

Ved å koble en lineær armatur med et frittstående sensorsystem sørger LLE for fleksibel styring av både individuelle armaturer og soner. Dette, i kombinasjon med belysning av høy kvalitet, gjør armaturen ideell for et bredt spekter av lokaler med lav til mellomhøyde.

Lumenverdi: 3 987–6 525 lm
Lysutbytte: Opptil 126 lm/W
Miljø: IP40
Driftstemperatur: -10–40°C
Optikk: Diffus
Garanti: 10 år

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.