Om oss i Light Efficient

For deg som ikke bare vil kjøpe noen lamper

Light Efficient AS ble etablert i Oslo i 2012. Vår idé er leveranse av smarte belysningssystemer for det kommersielle markedet i Norden. Selskapet har siden oppstart jobbet med smarte belysningssystemer for norsk industri, lager, transport og kontor. Det gjør oss til en av Nordens mest erfarne aktører innen dette feltet.

Light Efficient har siden etableringen vært partner av det markedsledende amerikanske selskapet Digital Lumens. Alle våre produkter og systemer leveres fra Digital Lumens . Digital Lumens systemer er blitt installert i mer enn 550 millioner kvm i mer enn 45 land på verdensbasis.

Det solide partnerskapet sørger for tilgang på høykompetente programmerere, utviklere og ingeniører lokalisert i blant annet USA, England og Tyskland. Samtidig sikrer vi oss internasjonal kompetanse – og denne kompetansen bruker vi aktivt til det beste for deg som kunde. Vi følger deg fra A til Å.

I 2020 utvidet vi produktporteføljen vår med ENCELIUM – lys og styringssystemer utviklet spesielt for kommersielle og offentlige bygg. Dette er kanskje det hotteste innen smartlys, som gir en verden av muligheter for sparing, energieffektivitet og arbeidsmiljø samlet i et lett forståelig (men kraftig) brukergrensesnitt.

I en bransje som baserer seg stadig mer på salg av lamper og hardware, har Light Efficient valgt å innta et bredere perspektiv. Kjøper du systemer av oss, skal du ha en sparringspartner så lenge du trenger det.

Vårt fokus er kvalitet i alle ledd, og vi har siden oppstart vært en av driverne i bransjen på levetid og garantier. Vi vil gjennom våre partnere fortsette å drive bransjen fremover, og gi deg løsninger som muliggjør bedre belysning, digitalisering og store energibesparelser.  

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.